|
Дата розміщення: 05.05.2015
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Виробництво молока | 6730,8 | 19938.8 | 94.9 | 6612,1 тн | 27944.1 | 94.2 | 2 | Виробництво м'яса | 123,8 тн | 1881.1 | 4.7 | 106,23 тн | 1325 | 4.46 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | матерiальнi затрати | 54.1 | 2 | Витрати на оплату працi | 15.4 | 3 | iншi операцiйнi витрати | 14.7 | 4 | Амортизацiя | 10.5 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|