|
Дата розміщення: 25.04.2016
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Виробництво молока | 7136,9 тн | 34740.9 | 90.5 | 6985,8 тн | 36615.58 | 90.3 | 2 | Виробництво м'яса | 164,8 тн | 3046.6 | 7.9 | 159,3 тн | 3183.3 | 7.84 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | матерiальнi затрати | 69.9 | 2 | Витрати на оплату працi | 11.9 | 3 | iншi операцiйнi витрати | 13.1 | 4 | Амортизацiя | 5.05 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|